Eurosport

TV Guide

 
 
 
  • Cycling

SE MATTHIAS BRÄNDLES FORSØG PÅ ”ONE HOUR RECORD” PÅ EUROSPORT

Kan Matthias Brändle slå Jens Voigts nylige timerekord? Se med kl. 18.45 på Eurosport.

 

  • Football

Hver uge kan du på Eurosport 2 LIVE følge de danske fodboldstjerner, når de tørner ud i en af Europas bedste ligaer – den tyske Bundesliga.

 

  • Marathon

Søndag d. 2. november løber den 44. udgave af New York Maraton af stablen. Eurosport sender LIVE fra den flotte tur igennem New Yorks gader fra kl. 15.30.

 

  • Football

Der har været meget snak om den nye og interessante Indian Super League. Nu kan du følge den LIVE på Eurosport 2.

 

  • Basketball

I denne uge kan du se 3 basketballkampe live fra den interessante Eurocup.

 

  • Winter Sports

Vintersportssæsonen er så småt begyndt igen. I den kommende weekend afvikles det første grand prix i kunstskøjteløb i Canada.

 

  • Motorsports

I den kommende weekend afgøres superbike mesterskabet efter en lang og spændende sæson. Udover superbike kan Eurosports seere blandt andet se WEC og Supersport

 

Programoversigt

00:57
Sport
SPORT: Watts top 10 - Special Halloween (29min)
08:31
Motorsport
MOTORSPORT: GT Academy Masterclass (18min)
08:49
Snooker
SNOOKER: Internationale mesteskaber fra Chengdu, Kina - Kvartfinale  (169min)
 
11:38
Snooker
SNOOKER: Internationale mesteskaber fra Chengdu, Kina - Kvartfinale  (53min)
12:31
Snooker
SNOOKER: Internationale mesteskaber fra Chengdu, Kina - Kvartfinale  (190min)
 
15:42
Kunstskøjteløb
KUNSTSKØJTELØB: Grand Prix - Skate America (64min)
16:45
Sport
SPORT: WATTS (16min)
17:01
Sport
SPORT: Watts top 10 - Special Halloween (39min)
17:40
Cykling
CYKLING: Hour Record Attempt fra Grenchen, Schweiz (70min)
 
18:50
Cykling
CYKLING: Hour Record Attempt (85min)
20:15
Snooker
SNOOKER: Internationale mesteskaber fra Chengdu, Kina - Kvartfinale  (44min)
21:00
Kampsport
KAMPSPORT: Superkombat fra Geneve, Schweiz - GP Final elimination  (123min)
23:03
Stærk mand
STÆRK MAND: Giants Live fra Storbritannien (34min)
23:36
Stærk mand
STÆRK MAND: Giants Live fra Storbritannien (30min)
 
01:00
Snooker
SNOOKER: Internationale mesteskaber fra Chengdu, Kina - Dag 4  (120min)
03:00
Basketball
BASKETBALL: The Euroleague Basketball Show (30min)
03:30
Basketball
BASKETBALL: Eurocup - : Jerusalem (ISR) - Partizan (SER) (90min)
05:00
Snooker
SNOOKER: Internationale mesteskaber fra Chengdu, Kina - Dag 4  (150min)
07:30
Amerikansk fodbold
AMERIKANSK FODBOLD: NCAA Big Ten Conference, USA - Wisconsin (USA) - Maryland (USA) (90min)
09:00
Sport
SPORT: Watts top 10 - Special Halloween (30min)
09:30
Fodbold
FODBOLD: Bundesligaen, Tyskland - Dag 9: Bayer Leverkusen (TYS) - Schalke 04 (TYS) (90min)
 
11:00
Basketball
BASKETBALL: The Euroleague Basketball Show (30min)
11:30
Motorsport
MOTORSPORT: GT Academy Masterclass (15min)
11:45
Kunstskøjteløb
KUNSTSKØJTELØB: Grand Prix - Skate America (120min)
 
13:45
Fia wtcc
FIA WTCC: VM fra Suzuka, Japan (30min)
14:15
Fia wtcc
FIA WTCC: VM fra Suzuka, Japan (30min)
14:45
Cykling
CYKLING: Six-day (Track Championship) fra Amsterdam, Holland - Dag 6  (75min)
16:00
Snooker
SNOOKER: Internationale mesteskaber fra Chengdu, Kina - Kvartfinale  (120min)
 
18:00
Kunstskøjteløb
KUNSTSKØJTELØB: Grand Prix - Skate America (120min)
20:00
Armlægning
ARMLÆGNING: PAL / NAL  (30min)
20:30
Xtreme sports
XTREME SPORTS: Dew tour fra Portland, USA (60min)
21:30
Xtreme kayak
XTREME KAYAK: VM fra Otztal, Østrig (60min)
22:30
Wrestling
WRESTLING: Ugens World Wrestling Entertainment  (30min)
23:00
Wrestling
WRESTLING: Vintage Collection (60min)