Programoversigt

00:11
Racerløb
RACERLØB: Porsche Super Cup fra Monaco, Monaco (31min)
00:42
Racerløb
RACERLØB: Blancpain Endurance Series fra Silverstone, Storbritannien (61min)
01:43
Motocross
MOTOCROSS: VM fra Matterley Basin, Storbritannien (31min)
02:14
Tennis
TENNIS: Game, Set and Mats fra  (34min)
08:32
Cykling
CYKLING: Giro d'Italia (58min)
09:31
Tennis
TENNIS: Duel of the Day fra  (54min)
10:24
Tennis
TENNIS: Game, Set and Mats fra  (36min)
 
11:00
Tennis
TENNIS: French Open fra Paris - Dag 4 (195min)
 
14:15
Cykling
CYKLING:  (19min)
14:34
Cykling
CYKLING: Giro D'Italia - 17. etape (172min)
17:26
Cykling
CYKLING:  (19min)
17:45
Tennis
TENNIS: French Open fra Paris - Dag 4 (165min)
 
20:30
Tennis
TENNIS: Game, Set and Mats (33min)
21:03
Sport
SPORT: Wednesday Selection (3min)
21:07
Ridning
RIDNING: Riders Club (9min)
21:16
Ridning
RIDNING: FEI Nations Cup fra Rom, Italien (15min)
21:30
Golf
GOLF: Amerikanske P.G.A. Tour -  (58min)
22:28
Ridning
RIDNING: FEI Nations Cup fra Lummen, Belgien (15min)
22:43
Ridning
RIDNING: FEI Nations Cup fra La Baule, Frankrig (25min)
23:08
Golf
GOLF: Kvindernes Europa Tour, Tyrkiet (13min)
23:21
Golf
GOLF: Golf Club (15min)
23:37
Sport
SPORT: Lucia S Selection (2min)
23:38
Sport
SPORT: Wednesday Selection (8min)
23:46
Sejlsport
SEJLSPORT: Yacht Club (15min)
 
00:00
Australian football
AUSTRALIAN FOOTBALL: Australian Football League (60min)
01:00
Tennis
TENNIS: French Open fra Paris - Dag 3 (120min)
03:00
Tennis
TENNIS: French Open fra Paris - Dag 3 (195min)
06:15
Tennis
TENNIS: Game, Set and Mats fra  (30min)
06:45
Fodbold
FODBOLD:  (75min)
08:00
Racerløb
RACERLØB: Blancpain Endurance Series fra Silverstone, Storbritannien (60min)
09:00
Racerløb
RACERLØB: World Series by Renault fra Monaco, Monaco - Sammendrag  (30min)
09:30
Racerløb
RACERLØB: Porsche Super Cup fra Monaco, Monaco (30min)
10:00
Cykling
CYKLING: Giro d'Italia (60min)
 
11:00
Tennis
TENNIS: French Open fra Paris - Dag 4 (570min)
 
 
20:30
Cykling
CYKLING: Giro d'Italia (90min)
22:00
Tennis
TENNIS: French Open fra Paris - Dag 4 (60min)
23:00
Tennis
TENNIS: Game, Set and Mats fra  (30min)
23:30
Cykling
CYKLING: Tour des Fjords, Norge (60min)