Programoversigt

00:01
Stærk mand
STÆRK MAND: Champions League fra Finland (61min)
01:01
Skihop
SKIHOP: Summer Grand Prix, Polen - HS 134 Team  (31min)
01:32
Udspring
02:18
Udspring
08:30
Udspring
UDSPRING: VM fra Kazan, Rusland -   (25min)
08:55
Udspring
UDSPRING: VM fra Kazan, Rusland -   (245min)
 
 
13:00
Skihop
SKIHOP: Summer Grand Prix, Polen - HS 134 Team  (57min)
13:57
Svømning
SVØMNING: Pool Talk (33min)
14:31
Cykling
CYKLING: Tour de France (65min)
15:35
Cykling
CYKLING: San Sebastian Classic, Spanien (114min)
17:30
Udspring
UDSPRING: VM fra Kazan, Rusland (61min)
 
18:30
Udspring
UDSPRING: VM fra Kazan, Rusland -   (65min)
19:35
Skihop
SKIHOP: Summer Grand Prix, Polen - HS 134 Team  (40min)
20:15
Skihop
SKIHOP: Summer Grand Prix, Polen - HS 134  (110min)
22:05
Kampsport
KAMPSPORT: Superkombat, Rumænien (120min)